Bakgrund

Om oss

På iBeauty.se är vi passionerade om att stärka skönhetssalonger över hela Sverige med skönhetsmanualer

Vad vi gör

Vi erbjuder en omfattande samling av utbildningsmanualer inom skönhetsbehandlingar, från tatueringsborttagning till avancerade laserbehandlingar. Vårt mål är att hålla dig i framkant av branschens utveckling, utrustad med kunskapen att utöka dina tjänster och förbättra kundnöjdheten. Vårt team består av Virginia & cesar som delar en vision: att främja excellens och innovation inom skönhetsvården.

Cesar de Godoy

Cesar är hjärnan bakom iBeauty.ses digitala framgång. Med en unik kombination av militärdisciplin och entreprenörskap har Cesar använt sin omfattande erfarenhet som webbutvecklare och digital marknadsförare för att skapa och skala upp företag. Hans resa från militärtjänstgöring till framstående entreprenör understryker hans färdigheter i problemlösning och hans förmåga att driva verksamhetens tillväxt. Hans engagemang för kontinuerligt lärande och integritet är grundläggande för iBeauty.se.

Tillsammans

Tillsammans bildar Virginia och Cesar ett dynamiskt team som kombinerar djupgående branschkunskap med teknisk expertis. Deras gemensamma vision för iBeauty.se är att erbjuda omfattande utbildningsresurser för skönhetssalonger, med målet att stärka branschens kvalitet och innovation. Genom sitt engagemang för excellens och en personlig touch i allt de gör, strävar de efter att göra iBeauty.se till en ovärderlig resurs för skönhetsprofessionella över hela Sverige.